Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Over ons

 

Huisarts-Nascholing.nl is een onafhankelijk initiatief met als doel alle beschikbare nascholingen voor huisartsen te verzamelen, ordenen en gemakkelijk doorzoekbaar te maken met specifieke filters. Dit platform is ontwikkeld in samenwerking met huisartsen en huisartsenorganisaties.

 

Voor huisartsen

Gebruik van Huisarts-Nascholing.nl is gratis voor huisartsen. U kunt het gehele aanbod doorzoeken met behulp van handige zoekfilters zoals ‘in de buurt’ en prijs, daarnaast kunt u uw zoekvoorkeuren opslaan en ontvangt u wekelijks een e-alert met het aanbod dat aan uw persoonlijke voorkeuren voldoet.

Maak een gratis account aan

 

Voor aanbieders

Ook als aanbieder kunt u het volledige aanbod van nascholingen voor huisartsen gratis bekijken en o.a. gebruiken om uw eigen planning en aanbod te optimaliseren.

Alle aanbieders van nascholingen worden gratis opgenomen; wij maken geen uitzonderingen en het aanbod wordt standaard op volgorde van laatst toegevoegd getoond. Huisartsen kunnen op deze manier met handige filters volledig zelf bepalen welk aanbod zij willen zien.

Heeft u vragen of opmerkingen over uw aanbod? Laat het ons weten via dit contactformulier.

 

Advertenties

Huisarts-Nascholing.nl is voor huisartsen gratis te gebruiken dankzij advertentie-inkomsten. Op deze manier kunnen we het aanbod volledig en onbevooroordeeld blijven tonen.

Lees hier meer over ons advertentiebeleid of bekijk de advertentiemogelijkheden.

 

 

Wij steunen Huisarts-Nascholing.nl