Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Over ons

Over ons

Huisarts-Nascholing.nl is een initiatief en onderdeel van het onafhankelijke platform HuisartsenService. Huisarts-nascholing.nl heeft als doel alle beschikbare nascholingen voor zorgprofessionals in de huisartsenpraktijk te verzamelen, ordenen en gemakkelijk doorzoekbaar te maken met specifieke filteropties. Huisarts-Nascholing.nl is ontwikkeld in samenwerking met huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten, praktijkverpleegkundigen en praktijkmanagers.

Voor zorgprofessionals in de huisartsenpraktijk:

Voor zorgprofessionals (huisarts, POH, doktersassistent, praktijkverpleegkundige, praktijkmanager etc.) uit de huisartsenpraktijk is het gebruik van Huisarts-Nascholing.nl gratis. Het gehele aanbod van nascholingen kan met behulp van handige zoekfilters zoals ‘functie’, ‘in de buurt’ en ‘prijs’ worden doorzocht. Daarnaast is het mogelijk een account aan te maken waardoor uw zoekvoorkeuren opgeslagen worden, ook kunt u kiezen voor het ontvangen van e-alerts. Deze alerts worden eens in de twee weken per mail verstuurd en bevatten de nascholingen die aan uw persoonlijke voorkeuren voldoen.

Maak een gratis account aan

 

Voor aanbieders

Ook als aanbieder is het mogelijk het volledige aanbod van nascholingen voor zorgprofessionals in de huisartsenpraktijk gratis te bekijken en gebruiken om uw eigen planning en nascholingsaanbod te optimaliseren.
Alle aanbieders van nascholingen worden gratis opgenomen; wij maken hierin geen uitzonderingen. Het aanbod wordt standaard op volgorde van - meest recent toegevoegd - getoond. Huisartsen kunnen vervolgens met handige zoekfilters zelf bepalen welk aanbod zij willen zien.

Wel is het mogelijk om uw bedrijf en nascholingen op diverse manieren extra onder de aandacht te krijgen. Hier zijn drie pakketten voor samengesteld; basis, plus en premium. Voor vragen over deze pakketten kunt u mailen naar redactie@huisarts-nascholing.nl.

Er wordt in het overzicht en de zoekfunctionaliteit geen onderscheid gemaakt tussen betalende en niet betalende aanbieders van nascholing. Op deze manier blijft de huisarts een compleet en niet beïnvloed beeld hebben van de nascholingen.

Heeft u vragen of opmerkingen over uw aanbod? Laat het ons weten via dit contactformulier.

 

Advertenties

Huisarts-Nascholing.nl is voor zorgprofessionals in de huisartsenpraktijk mede dankzij advertentie-inkomsten gratis te gebruiken. Op deze manier kunnen we het aanbod volledig en onbevooroordeeld blijven tonen.

Lees hier meer over ons advertentiebeleid of bekijk de advertentiemogelijkheden.

 

 

Uitgelicht