Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Uw patiënten- en financiële administratie op orde Module II

In Company
6 punten
Standaardtarief
Onbekend
Dinsdag 31 december 2030
t/m
Dinsdag 31 december 2030
Meer info & inschrijven

De ervaring leert dat zelfs huisartsenpraktijken die goed lijken te draaien inkomsten mislopen. In deze workshop krijgt u meer overzicht in de patiënten- en financiele administratie, hoe efficienter te werken én een hoger rendement te behalen. In Module I heeft u de basis gelegd voor een veranderproces in uw praktijk. In deze vervolgworkshop gaan we met een aantal thema's meer praktisch aan de slag.

Leerdoel

  • U krijgt handvatten voor verbetering van werkprocessen in de praktijk.
  • U krijgt handvatten voor een efficiënte en effectieve financiële administratie.

Inhoud

Deze module kan op locatie aangevraagd worden wanneer Module I heeft plaatsgevonden. In Module II gaan we na een terugblik op de vorige module verder met de thema’s ‘Patiëntmutaties’ en ‘Verwerking van declaraties’. Zaken als patiëntmutaties, ION, COV, VECOZO en retourinformatie brengen we in deze module samen. U gaat thema’s als patiëntmutaties en de verwerking van declaraties praktisch uitwerken. Daarnaast krijgt u handvatten aangereikt voor werkprocedures, lean werken en voor een transparante financiële administratie. Onder meer komt de afhandeling van retourinformatie bij declaratie-afwijzingen aan bod, met achterliggende factoren; door proactief te werken kunnen veel afwijzingen voorkomen worden. Uiteraard komen ook uw vragen aan bod.

De aanwezigheid van de verantwoordelijke huisarts is belangrijk voor inzicht in het gehele werkproces. Hierna kan het proces gedelegeerd worden aan de verantwoordelijke medewerker(s). Bij een grotere aanwezigheid van medewerkers is er al meteen een veel groter draagvlak. Module II kan op maat worden aangeboden, afgestemd op uw praktijksituatie.


Accreditatie:
Accreditatie onbekend

Competenties:
Onbekend

ICPC Codes:
Onbekend

- ADVERTENTIE -

Meer nascholingen van LHV Academie

Uitgelicht