Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Wetenschappelijke parallelsessie tijdens het NVVC Najaarscongres 2024

Papendal - Arnhem, Arnhem
Accreditatie in aanvraag
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1)
Standaardtarief
Gratis
Donderdag 7 november 2024
van
11:50 tot 13:00
Meer info & inschrijven

Tijdens het NVVC Najaarscongres 2024 vindt op donderdag 7 november de wetenschappelijke parallelsessie ‘Update nieuwe CVRM-richtlijn 2024: alle patiënten in beeld’ plaats.

De sessie zal onder voorzitterschap van Prof. Dr. J. Wouter Jukema staan en wordt geopend met de belangrijkste wijzigingen in de recent herziene CVRM-richtlijn, ten opzichte van de richtlijn uit 2019.

Met een casus rondom een primaire PCI zal prof. dr. Robert-Jan van Geuns inzichtelijk maken of en waar snelheid geboden is in de lipidenverlagende behandeling van deze patiënt. Dit zal hij doen op basis van de meest recente wetenschap en richtlijnen.

Hierna zal casus 2 “Nog geen event maar wel atherosclerose, wat te doen?” worden verzorgd door Dr. Bimmer Claessen. De mogelijkheden en afwegingen qua beeldvormende technieken en behandeling binnen deze casus zullen onder andere aan bod komen.

Daarna zal Dr. Karin Arkenbout meer vertellen over toepassen van de richtlijn in de praktijk. Het LDL-management is vaak de sluitpost bij de behandeling van hart- en vaatziekten. U krijgt handreikingen hoe het LDL-beleid in uw ziekenhuis uniform en simpel vorm te geven, met als doel uw patiënten tijdig en efficiënt op streefwaarde te krijgen.


Accreditatie:
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1)

Competenties:
Onbekend

ICPC Codes:
Onbekend

- ADVERTENTIE -

Locatie

Papendal - Arnhem, Arnhem

Meer nascholingen van Health Investment

Uitgelicht