Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Adembenemend 18e editie | 2025

Papendal - Arnhem, Arnhem
Accreditatie in aanvraag
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1)
Standaardtarief
€ 695.00
Donderdag 30 januari 2025
t/m
Vrijdag 31 januari 2025
Meer info & inschrijven

Met veel plezier kondigen wij aan dat CAHAG op donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2025 voor de 18e keer het tweedaagse congres Adembenemend voor de huisarts met zijn/haar praktijkondersteuner of praktijkverpleegkundige organiseert. Een duo cursus want samen werken is ook samen leren.

De tweedaagse cursus biedt u adembenemend veel praktische en verdiepende informatie en vaardigheden, gericht op implementatie van uw COPD en/of astma zorg.

Dit jaar hebben we net als vorig jaar in de ‘escaperoom’ opzet, maar net anders dan in 2024! Los uw eigen astma en COPD-puzzel op! Verspreid over twee dagen neemt u als koppel deel aan vijf workshops. Gedurende de twee dagen krijgt u de gelegenheid om stukjes van de puzzel te vinden bij de workshops om de ’escaperoom’ op te lossen. Daarnaast krijgen alle deelnemers een huiswerkopdracht waarin u anonieme gegevens uit uw HIS mag aanleveren (hoeveel SABA-gebruik, hoeveel patiënten met COPD, etc.) wat tijdens de twee dagen behandeld gaat worden. Zo krijgt u meer kennis passend bij uw eigen praktijkgegevens.


Accreditatie:
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1)

Competenties:
Onbekend

ICPC Codes:
Onbekend

- ADVERTENTIE -

Locatie

Papendal - Arnhem, Arnhem

Meer nascholingen van Cahag

Uitgelicht