Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Zorgpad Stervensfase -train-de-trainer

In Company
Accreditatie onbekend
Standaardtarief
Onbekend
.
Zonder korting voor AIOS
Dinsdag 31 december 2030
t/m
Dinsdag 31 december 2030
Meer info & inschrijven

Duur bijeenkomst: 3 dagdelen verdeeld over 2 dagen

IKNL biedt twee mogelijkheden om in de eigen organisatie aan de slag te gaan met het Zorgpad Stervensfase:

  1. Incompany (of in netwerkverband) training Zorgpad Stervensfase voor projectleiders en medewerkers die in de organisatie het verbetertraject uitvoeren of verantwoordelijk zijn voor de implementatie.
  2. Lesmodule interne training Zorgpad Stervensfase om zelf een training te geven in je organisatie of netwerk over het zorgpad. Hiervoor zijn onderwijsmaterialen voor ontwikkeld en beschikbaar voor degene die de training wilt gaan geven.

De incompany training Zorgpad Stervensfase is een train-de-trainer training. De training bestaat uit drie dagdelen, gepland op twee dagen. De inhoud is deels gericht op de meerwaarde van het zorgpad, het gebruik van dit instrument en de weerstanden die het oproept. Daarnaast gaat het nader in op het projectmatig werken en de rol van projectleider, het sturing geven aan dit project en het scholen van medewerkers.

Doel van de training:

kennis en vaardigheden toepassen om het Zorgpad Stervensfase in de eigen organisatie of werkomgeving projectmatig te kunnen implementeren
het toepassen van het Zorgpad Stervensfase als kwaliteitsinstrument zodat de multidisciplinaire zorg gedurende de stervensfase zorgvuldig wordt afgestemd op de behoefte van de patiënt en zijn naasten.


Accreditatie:
Accreditatie onbekend

Competenties:
Onbekend

ICPC Codes:
Onbekend

- ADVERTENTIE -

Meer nascholingen van IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland)

Uitgelicht