Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Van standaardzorg naar personalized care bij DM2

1
Online
1,5 punten
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1)
Standaardtarief
Gratis

Op 5 september 2019 heeft deze uitzending live plaats gevonden. Uitzending gemist? U kunt de web-tv nu on-demand bekijken wanneer het u uitkomt.

Vorig jaar is de NHG-Standaard Diabetes mellitus type 2 gepubliceerd. Hierin heeft leefstijlaanpassing een duidelijke plaats. Ook wordt bij de medicamenteuze behandeling rekening gehouden met persoonsgerichte zorg, met name wanneer het gaat om HbA1c.-streefwaarden. In deze webcast wordt besproken hoe we steeds meer van standaardzorg opschuiven naar personalized care. Aan de hand van praktijkcasuïstiek kijken de sprekers naar de ontwikkelingen in leefstijlverandering, naar de huidige NHG-Standaard en naar de nieuwe ontwikkelingen in net gepubliceerde internationale richtlijnen door de EASD/ESC. Hoe kunnen we nog betere persoonsgerichte zorg leveren, met name voor DM2-patiënten met comorbiditeiten?

MedNet is een besloten website die vrijwel alleen toegankelijk is voor BIG-geregistreerde medici. Om kosteloos toegang te krijgen tot de website, dient u zich eenmalig te registreren. De registratie duurt slechts enkele minuten. Als u reeds geregistreerd bent als gebruiker van MedNet, kunt u in het inlogscherm eenvoudig inloggen met het door u opgegeven e-mailadres en wachtwoord.


Accreditatie:
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) 1,5 punten

Competenties:
Onbekend

ICPC Codes:
Onbekend

- ADVERTENTIE -

Locatie

,

Wij steunen Huisarts-Nascholing.nl