Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Bewust ademen en opnieuw koers bepalen

Banyan Centre - Thermen Bussloo, Voorst
Geen accreditatie
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1)
Standaardtarief
€ 995.00
Zondag 29 maart 2020
t/m
Dinsdag 31 maart 2020
Meer info & inschrijven

3-daagse training

REGIE OVER JE LEVEN VOOR ZORGPROFESSIONALS

Bewust ademen en opnieuw koers bepalen.

INHOUD:
Drie dagen helemaal voor jou! Kom ontspannen en laat je inspireren. En ontdek hoe je met adem-technieken en coaching, oude patronen en blokkades doorbreekt en je de verbinding met jezelf vergroot. Zodat vanzelf helder wordt wat je wil en welke richting je op wil gaan. Speciaal voor de zorgprofessional. Drie dagen tijd en aandacht voor jezelf, voor jouw vitaliteit en jouw toekomst. Voor jij die -als zorgprofessional- altijd klaar staat voor de ander.

Voel je je gestrest of ervaar je gezondheidsklachten? Loop je vast in je privé- of professionele leven? Heb je het gevoel dat je ‘iets anders’ wilt, maar je weet niet precies wat en hoe? Stop met overleven en ga weer genieten. Kies drie dagen lang voor jezelf en sla een nieuwe, inspirerende weg in.

In dit intense programma staan jij en jouw ademhaling centraal. Onze deskundige coaches analyseren jouw manier van ademen en leren je een adem-techniek die je eenvoudig en snel dicht bij jezelf brengt. In meerdere begeleide sessies verdeeld over de dagen leer je te ontspannen, kom je tot de kern van blokkades en krijg je helder inzicht in wat je echt wilt. Tijdens individuele coaching momenten gaan we dieper in op wat je mogelijk blokkeert of onbewust beperkt.

Naast de focus op ademen is er aandacht voor voeding, beweging en uiteraard ontspanning. In workshops leer je wat bewuste keuzes voor jouw lijf kunnen doen. Het restaurant van Thermen Bussloo verzorgt de heerlijke, gezonde maaltijden. En tussendoor kun je ontspannen en opladen in de bijzonder mooie wellnessfaciliteiten.

De kern van onze 3-daagse training:

  • Ontdek wat je écht wilt: privé en professioneel
  • Ontmoet jezelf
  • Ga voor een nieuw begin, een frisse start
  • Ontdek de kracht van ademen
  • Ruim blokkades op
  • Ervaar rust en leer ontspannen
  • Leer wat jouw lichaam nodig heeft

Accreditatie:
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) Geen accreditatie

Competenties:
Onbekend

ICPC Codes:
Onbekend

- ADVERTENTIE -

Locatie

Banyan Centre - Thermen Bussloo, Voorst

Wij steunen Huisarts-Nascholing.nl