Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Ski-bootcamp: persoonlijk leiderschap voor de arts

Tirolerhaus - Axams - Oostenrijk, Axams (nabij Innsbruck)
10 punten
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1)
Standaardtarief
€ 999.00
Vrijdag 24 januari 2020
t/m
Maandag 27 januari 2020
Meer info & inschrijven

Persoonlijk leiderschapstraining: Bootcamp: Wie ben ik? En wie ben ik als arts?

Kom erachter wie jij bent als arts en welke authentieke keuzes daaruit volgen.

In onze moderne tijd is er sprake van een enorme vrijheid om zelf je leven vorm te geven. Tegelijkertijd bieden onze maatschappij en de vaktechnische opleidingen geen houvast bij het maken van dit soort keuzes. Het gaat hierbij over de behoefte aan een eigen identiteit en het maken van morele keuzes.

Vragen als, wat vind ik nou belangrijk in het leven, en waar sta ik voor als arts, geven uitdrukking aan deze behoefte, die leeft in onze tijd. Het gaat daarbij om het ontwikkelen van een persoonlijke visie, maar ook een morele identiteit op basis waarvan je je professionele leven richting kunt geven.

Zonder te weten wie je bent en waar je voor staat is het lastig morele keuzes te maken. Sterker nog, een gebrek aan zelfkennis kan zelfs vervreemding in de hand werken. Vervreemding van jezelf. Deze vervreemding kent symptomen als onrust, keuzestress, niet weten wat je wilt, burn-out of stress klachten en een gebrek aan zingevend perspectief.

Deze leiderschapstraining is een gevalideerde methode om dit probleem inzichtelijk te maken met theorie en op te lossen met praktische oefeningen. De essentie is daarbij het verwerven van zelfkennis en het leren maken van authentieke keuzes. Deze training heeft zijn waarde bewezen voor zowel jonge dokters en zij die al vele/tientallen jaren werkzaam zijn als arts.


Accreditatie:
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) 10 punten

Competenties:
Onbekend

ICPC Codes:
Onbekend

- ADVERTENTIE -

Locatie

Tirolerhaus - Axams - Oostenrijk, Axams (nabij Innsbruck)

Wij steunen Huisarts-Nascholing.nl