Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Kopzorgen – KNO, oogheelkunde en neurologie voor de huisarts

Oostenrijk, Oostenrijk
23 punten
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1)
Standaardtarief
€ 1575.00
Woensdag 13 november 2019
t/m
Zondag 17 november 2019
Meer info & inschrijven

Lichtflitsen? Wanneer stuurt U deze patiënt naar de oogarts en wanneer naar de neuroloog? Duizeligheid? Wanneer stuurt U deze patiënt naar de kno arts en wanneer naar de neuroloog? Hoofdpijn? Wie van de drie? Een cursus die de kopzorgen van zowel U als Uw patiënt zullen verminderen.

Inhoud nascholing
Graag willen wij u uitnodigen voor deze cursus die de kopzorgen van zowel u als uw patiënt zullen verminderen.

Waarschijnlijk herkent u de volgende dilemma’s: Lichtflitsen? Wanneer stuurt U deze patiënt naar de oogarts en wanneer naar de neuroloog? Duizeligheid? Wanneer stuurt U deze patiënt naar de KNO-arts en wanneer naar de neuroloog? Hoofdpijn? Wie van de drie?

Deze meerdaagse nascholing geeft u een verdieping van uw kennis van de KNO, Neurologie en Oogheelkunde. Onder leiding van drie huisartsgerichte specialisten en een huisarts-voorzitter leert u in workshops praktische vaardigheden die u helpen om de “kopzorgen” te begrijpen en te bestrijden.

Naast het wetenschappelijk deel van de cursus, zal er ook ruimte zijn voor ontspanning en muziek in de omgeving van de burcht. Burg Feistritz is een uniek middeleeuws kasteel 80 kilometer ten zuiden van Wenen. U zult genieten van de sfeer die het ademt, van een concert in de ridderzaal en van een bezoek aan Wenen met in de avond een concert of opera voorstelling.

Voor deze nascholing is accreditatie aangevraagd voor 20 punten. Heel graag verwelkomen wij u in november in Burg Feistritz!


Accreditatie:
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) 23 punten

Competenties:
Onbekend

ICPC Codes:
Onbekend

- ADVERTENTIE -

Locatie

Oostenrijk, Oostenrijk

Wij steunen Huisarts-Nascholing.nl