Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Praktische reumatologie en orthopedie voor de huisarts

Oostenrijk, Oostenrijk
20 punten
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1)
Standaardtarief
€ 1575.00
Woensdag 6 november 2019
t/m
Zondag 10 november 2019
Meer info & inschrijven

De nascholing praktische reumatologie en orthopedie biedt u een volledig overzicht van de belangrijkste huisartsgeneeskundige onderwerpen op het gebied van reumatologie en orthopedie.
De opzet van de nascholing is praktisch en middels interessante casuïstiek en workshops sluit deze wijze van nascholen goed aan bij uw dagelijkse praktijk. De ervaring leert dat juist deze vorm van nascholen het meest effectief is. Onder de sprekers bevinden zich twee reumatologen, een orthopeed en daarnaast is er ook een kaderhuisarts van het bewegingsapparaat zodat de huisartsgeneeskundige relevantie nog meer gewaarborgd wordt.

Na deze cursus bent u tevens volledig op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reumatologie en orthopedie en kan u met uw opgedane kennis direct aan de slag in uw eigen praktijk!

Naast deze wetenschappelijk onderbouwde en praktische cursus is er voldoende ruimte om te genieten van de mooie omgeving in en rondom Burg Feistritz, van een concert in de ridderzaal en van een bezoek aan Wenen.


Accreditatie:
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) 20 punten

Competenties:
Onbekend

ICPC Codes:
Onbekend

- ADVERTENTIE -

Locatie

Oostenrijk, Oostenrijk

Wij steunen Huisarts-Nascholing.nl