Uw voorkeursnascholingen gratis in uw inbox? Registreer nu.

Uw patiënten- en financiële administratie op orde Module I

Van der Valk Hotel Apeldoorn, Apeldoorn
4 punten
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1)
Standaardtarief
€ 390.00
Korting voor leden
Zonder korting voor AIOS
Dinsdag 24 september 2019
van
16:00 tot 21:00
Meer info & inschrijven

Meer overzicht in de patiënten- en financiële administratie, efficiënter werken én een hoger rendement. In deze workshop legt u de basis voor een veranderproces binnen uw praktijk. U krijgt inzicht, tips en tools bij de dagelijks terugkerende werkprocessen en administratie.

Leerdoel

  • U wordt zich meer bewust van het belang van optimale werkprocessen in de praktijk
  • U krijgt meer zicht op waar het mis kan lopen bij patiënten- en financiële administratie

Inhoud workshop
Er wordt veel van uw praktijk verwacht als het gaat om niet-zorggerelateerde taken, zoals declaraties en bijbehorende patiëntenadministratie. Taken zijn vaak opgesplitst, waardoor het kan ontbreken aan een goed overzicht. De ervaring leert dat zelfs huisartsenpraktijken die goed lijken te draaien inkomsten mislopen. Met deze workshop krijgt u inzicht, tips en tools bij de dagelijks terugkerende werkprocessen en administratie in uw praktijk.

Na het volgen van module I weet u hoe u efficiënter kunt werken in uw praktijk mét een hoger rendement. De inhoud gaat over de basis van praktijkvoering en doorkruist hiermee alle disciplines. Praktijkprocessen komen duidelijker aan het licht met de aanwezigheid van verschillende disciplines van een praktijk. Bij module I is het noodzakelijk dat de verantwoordelijk huisarts aanwezig is samen met assistente(s) en (indien van toepassing) de praktijkmanager. Bij een grotere aanwezigheid van medewerkers is er al meteen een veel groter draagvlak.


Accreditatie:
Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) 4 punten

Competenties:
Onbekend

ICPC Codes:
Onbekend

- ADVERTENTIE -

Locatie

Van der Valk Hotel Apeldoorn, Apeldoorn

Wij steunen Huisarts-Nascholing.nl